Huisontruiming

In het geval van een huisontruiming is De Waarde ook een betrouwbare partner met professionele service. Geheel naar uw wensen leveren wij de woning bezemschoon op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van de vloerbedekking en het dichten van gaatjes in de muren etc. Aan het uitvoeren van deze werkzaamheden zijn wel kosten verbonden.

Mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen altijd eerst kijken op locatie en vervolgens maken wij een offerte op maat voor u op.

Bij het opstellen van de offerte houden wij rekening met de volgende omstandigheden: de eventuele verdieping(en), het aantal kamers, de grootte van de lift, het aantal beschikbare liften, de afstand tot de plek waar wij onze bakwagen moeten parkeren en de verwachte kilo’s afval.

Alle afspraken worden vooraf op papier vastgelegd (opleverdatum, wijze van oplevering, niveau van oplevering en de prijs) en door u en ons getekend voor akkoord.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het ontruimen van woningen en onze service wordt keer op keer heel erg gewaardeerd!

Vrachtwagen de Waarde