Diverse mogelijkheden

Heeft u goederen die nog waarde hebben en wilt u die een tweede leven geven? Komt u er niet aan toe om deze bij ons langs te brengen? Of heeft u te maken met een huisontruiming en wilt u de woning bezemschoon hebben? Kringloopwinkel De Waarde is er voor u.

Wij bieden onze dienstverlening in verschillende mogelijkheden aan. Wilt u dat wij alleen de (voor ons bruikbare en verkoopbare) goederen komen ophalen, dan doen wij dit gratis. In het geval van een huisontruiming brengen wij wel kosten in rekening. Over de diverse opties en offertes op maat van onze diensten leest u hieronder meer.

Ophalen van goederen doen wij gratis!

Het enkel ophalen van goederen is uiteraard kosteloos. Wij zijn u erg dankbaar dat u uw herbruikbare goederen aan ons wilt geven, zodat ook anderen na u ervan kunnen genieten. Daarom vinden wij het belangrijk om u te ontlasten en halen wij uw goederen bij u thuis gratis op. Bij ons in de winkel kunt u natuurlijk ook langskomen om uw goederen in te leveren.

Mocht u gebruik willen maken van onze ophaaldienst, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Let op: het ophalen van goederen gebeurt altijd op uw eigen risico! U kunt ons bellen op 06–36045364. We stellen het zeer op prijs wanneer u een foto aan ons appt (via het mobiele nummer) of ons mailt (via info@dewaarde.org), zodat we kunnen beoordelen of de spullen nog herbruikbaar zijn. Indien deze afgevoerd moeten worden omdat ze niet meer verkoopbaar zijn, kost dat ons helaas geld.

Huisontruiming

In het geval van een huisontruiming is De Waarde ook een betrouwbare partner met professionele service. Geheel naar uw wensen leveren wij de woning bezemschoon op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van de vloerbedekking en het dichten van gaatjes in de muren etc. Aan het uitvoeren van deze werkzaamheden zijn wel kosten verbonden.

Mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen altijd eerst kijken op locatie en vervolgens maken wij een offerte op maat voor u op.

Bij het opstellen van de offerte houden wij rekening met de volgende omstandigheden: de eventuele verdieping(en), het aantal kamers, de grootte van de lift, het aantal beschikbare liften, de afstand tot de plek waar wij onze bakwagen moeten parkeren en de verwachte kilo’s afval.

Alle afspraken worden vooraf op papier vastgelegd (opleverdatum, wijze van oplevering, niveau van oplevering en de prijs) en door u en ons getekend voor akkoord.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het ontruimen van woningen en onze service wordt keer op keer heel erg gewaardeerd!

Goederen ophalen